De Nederlandsche Bank

U beheert een financiële instelling die onder het depositogarantiestelsel valt en u wilt gegevens daarvoor aanleveren bij De Nederlandsche Bank (DNB).

DoelgroepOverheid (uitvragende partij)BerichtensoortKoppelvlak
Financiële instellingenDNBDepositogarantiestelselFTP

Koppelvlakken

Digipoort gebruikt voor deze berichtstromen de koppelvlakstandaard Digipoort Bestandsuitwisseling FTP en koppelvlakstandaard WUS om berichtuitwisseling tussen bedrijven/financiële instellingen en uitvragende overheidspartijen mogelijk te maken.

Lees meer over het FTP koppelvlak.

Lees meer over het WUS koppelvlak.

Hoe sluit u aan?

Koppelvlak FTP

Om aan te sluiten op Digipoort koppelvlak bestandsuitwisseling FTP heeft u een account nodig en moet u meerdere aansluitstappen doorlopen.

Lees meer over de aansluitstappen en een account aanvragen voor koppelvlak FTP.

Koppelvlak WUS

Om aan te sluiten op Digipoort koppelvlak WUS (voor bedrijven) vult u het aanvraagformulier Digipoort WUS (PDF | 2 MB) in. Door het ondertekenen van dit formulier accepteert u de gebruiksvoorwaarden van Digipoort WUS.

U kunt voor de berichtstroom Country-by-Country reporting aansluiten via de Aansluit Suite. U moet zich hiervoor wel registreren. Op de Aansluitsuite vindt u meer informatie, uitgebreide documentatie, specificaties en testmogelijkheden.

Aanvraag-/wijzigingsformulier Digipoort FTP