De Nederlandsche Bank

U beheert een financiële instelling die onder het depositogarantiestelsel valt en u wilt gegevens daarvoor aanleveren bij De Nederlandsche Bank (DNB).

DoelgroepOverheid (uitvragende partij)BerichtensoortKoppelvlak
Financiële instellingenDNBDepositogarantiestelselFTP

Koppelvlakken

Digipoort gebruikt voor deze berichtstromen de koppelvlakstandaard Digipoort Bestandsuitwisseling FTP om berichtuitwisseling tussen bedrijven/financiële instellingen en uitvragende overheidspartijen mogelijk te maken.

Lees meer over het FTP koppelvlak.

Hoe sluit u aan?

Om aan te sluiten op Digipoort koppelvlak bestandsuitwisseling FTP heeft u een account nodig en moet u meerdere aansluitstappen doorlopen.

Lees meer over de aansluitstappen en een account aanvragen.