Main content

Benieuwd naar de mensen die al voor Logius werken? Lees hieronder de verhalen van onze collega’s.

“Mijn carrière is geen doordacht plan”

Iris laat zich altijd leiden door de vraag: waar krijg ik energie van? Ze kwam in 2015 bij Logius binnen als bedrijfsjurist en is nu clustermanager juridische zaken.

Portret Elske Derks

"Bij Logius kunnen dingen heel snel gaan"

Elske is jurist bij Logius. Ze houdt zich onder andere bezig met bestuursrecht en privacy. Hierbij komt haar affiniteit met technologie goed van pas.

Roger

“De voortdurende innovaties maken mijn werk heel uitdagend”

“Werken bij Logius is iets waar je met trots over kunt vertellen.” Aldus Roger, sourcing manager. “We ontwikkelen hoogwaardige producten. Denk aan DigiD, MijnOverheid, Digipoort en andere producten die heel zichtbaar zijn in de samenleving.” Benieuwd wat Rogers rol daarin is? Lees zijn verhaal.

‘Bij Logius is geen dag hetzelfde’

Istran opent elke dag met plezier zijn laptop. ‘Door de veelzijdigheid van mijn functie is geen dag hetzelfde. Zo ben ik met allerlei verschillende technische zaken bezig en hop ik van uitdaging naar uitdaging.’

“Ruimte om te investeren in je persoonlijke kennis”

Marieke is werkzaam als functioneel beheerder voor de generieke services van KOOP. Dit zijn onder andere CAM, PUP en wat kleine services.

'We maken iets dat door heel Nederland wordt gebruikt'

Maaike krijgt een kick van problemen oplossen en dient graag de publieke zaak. Daarom koos ze voor Logius, nu ontwerpt ze voor álle Nederlanders.