Main content

Bent u nieuwsgierig geworden, maar twijfelt u nog wat Diginetwerk voor uw organisatie kan betekenen? Lees dan hieronder ervaringen uit de praktijk en laat u inspireren.


Eén manier van aansluiten voor iedereen

'Afgebakende verantwoordelijkheden, minder foutgevoeligheden, eenvoud door uniformiteit en efficiënter werken.' Lees het interview met Jakob Boer (Noordelijk Belastingkantoor) en Bas Smulders (GouwIT).

‘1 groot overheidsnetwerk is essentieel’

'Ik geloof: hoe meer partijen zich aansluiten, hoe veiliger en sneller de gegevensuitwisseling tussen overheidsorganisaties wordt.' Lees het interview met Art de Blaauw van Equinix.

'Bekijk wat Diginetwerk in jouw organisatie voor burgers kan betekenen'

Als portefeuillehouder Diginetwerk bij BZK heeft Ton van Riet een professioneel belang in het besloten netwerk. Maar als burger ook een persoonlijke. Lees het interview met Ton.

'We werken mét elkaar, in plaats van náást elkaar'

'Het moet zo eenvoudig, veilig, eenduidig, uniform en betrouwbaar mogelijk zijn. En natuurlijk een verantwoorde besteding zijn van ons gemeenschapsgeld.' Lees het verhaal van gemeente Heerlen.

'1 ingang voor alle digitale overheidsvoorzieningen'

René Bliekendaal, Chief architect bij Centric, kan niet wachten tot alle overheidsorganisaties Diginetwerk gebruiken. Dan wordt het volledige potentieel bereikt. Lees het interview.

'Neem je koppelingenlandschap eens onder de loep'

'Ik word blij van Diginetwerk omdat het ons als overheidsorganisaties een infrastructuur geeft waarin veiligheid en continuïteit beter geborgd is' Lees het interview met Jan Meijsen van gemeente Molenlanden.

‘Moderne overheidsinstellingen kunnen niet zonder Diginetwerk’

Richard Woning van KPN, is gefascineerd door het lijnenspel van afhankelijkheden en verbindingen binnen de Nederlandse overheid. Lees het interview