Main content

Voor iedereen beschikbaar

2022 was het jaar dat Nederland uit de lockdown kwam en we de meeste coronamaatregelen na verloop van tijd achter ons lieten. Gelukkig konden burgers en bedrijven gedurende het jaar altijd en overal digitaal zaken met de overheid doen. De beschikbaarheid van onze producten en diensten lag namelijk over de hele linie op of boven de norm. Dat doen wij niet alleen, maar in nauwe samenwerking met onze partners.

Nieuwe infrastructuur

Daarnaast werkten we aan de overstap naar een nieuwe infrastructuur om toekomstvast, wendbaar en schaalbaar te zijn. Dit is onderdeel van onze voortdurende investeringen om de dienstverlening betrouwbaar en beschikbaar te houden, nu en in de toekomst. In dit traject hebben we begin 2022 een pas op de plaats gemaakt om belemmerende punten op te lossen. Dat hebben we succesvol gedaan, vervolgens konden we de werkzaamheden aan het einde van het jaar hervatten.

Veiligheid

Het hele jaar door hebben we gewerkt aan het verbeteren van de toegankelijkheid, zodat onze dienstverlening voor iedereen duidelijk en bruikbaar is. Door de nog altijd groeiende dreiging van verstoringen van onze digitale infrastructuur door cyberaanvallen besteden we binnen Logius naast toegankelijkheid, veel aandacht aan de beveiliging en doorontwikkeling van producten en diensten. Hiermee zorgen we dat onze dienstverlening altijd beschikbaar, veilig en toegankelijk voor iedereen blijft.