Main content

Iris laat zich altijd leiden door de vraag: waar krijg ik energie van? Ze kwam in 2015 bij Logius binnen als bedrijfsjurist en is nu clustermanager juridische zaken. “Ik doe wat ik leuk vind en wanneer mijn focus verandert, verandert mijn functie mee. Dat kan binnen Logius.”

Blijven ontwikkelen

“Ik ben momenteel manager binnen het cluster juridische zaken. We vormen een groep gedreven professionals en mijn rol bestaat vooral uit coachend leidinggeven en ervoor zorgen dat we ons als team en als individuen kunnen blijven ontwikkelen. Dat element van ontwikkelen vind ik persoonlijk erg belangrijk. Mijn carrière is geen doordacht plan. Ik houd van afwisseling. In plaats van te gaan jobhoppen, krijg ik iedere keer binnen mijn vakgebied een nieuwe uitdaging bij dezelfde werkgever: Logius.”

Nooit uitgeleerd

“Dit is een dynamische organisatie, waarin altijd wordt gekeken hoe het beter kan. Onze samenleving verandert voortdurend en snel. Als overheid moet en wil je die samenleving dienen en dat vraagt om creativiteit en flexibiliteit. Tegelijkertijd ben je gebonden aan beleidskeuzes en wet- en regelgeving. Dat maakt mijn werk nooit saai of voorspelbaar. We blijven leren en worden continu uitgedaagd om naar oplossingen te zoeken voor nieuwe en complexe (juridische) vraagstukken.”

De frisse blik

“Ik werk inmiddels acht jaar bij Logius. Dat had ik nooit kunnen vermoeden toen ik begon. Maar hier kan ik alles uit mijn carrière halen wat ik wil. Ik hou ervan nieuwe mensen te ontmoeten en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. Dat geeft me de frisse blik die ik graag wil houden. Nadenken over hoe we ons team nog beter op de kaart kunnen zetten binnen de organisatie van Logius is een van mijn huidige ambities. Onze rolduidelijkheid ontwikkelen en daarin de verbinding zoeken met andere collega’s, dat vind ik echt leuk.”

Een foto van Iris

Iris

clustermanager juridische

Ook werken bij Logius?