Main content

Het Logius Standaard Platform is een landingsplek voor applicaties, waar gemeenschappelijke producten en diensten worden ontwikkeld. Het Standaard Platform biedt overheidsorganisaties een omgeving om nieuwe digitale diensten te ontwikkelen en neemt zaken als hosting, housing en informatiebeveiliging uit handen.

Op het platform kunt u snel en flexibel nieuwe functionaliteiten ontwikkelen. De faciliteiten staan ‘verpakt’ in de gestandaardiseerde vorm van zogenaamde containers. Functionaliteiten worden daardoor een soort bouwblokjes die hergebruikt kunnen worden.

Het platform wordt gehost in een overheidsdatacentrum. Het biedt een cloudomgeving waar veilig en geautomatiseerd applicaties kunnen landen, die mee kunnen gaan in de dagelijkse cloudtechnologie.

Het Standaard Platform gebruiken?

Wilt u de dienstverlening van uw organisatie verbeteren met klantgerichte applicaties? Deze kunnen betrouwbaar, vakkundig, solide en in eenvoud op het Standaard Platform worden ontwikkeld.

  • Betrouwbaar. Omdat het platform van, voor én door de overheid is. Het voldoet altijd aan de meest recente overheidseisen. Dat betekent veilig en vertrouwd werken aan uw digitale dienstverlening.
  • Vakkundig. Omdat u bouwt met actuele technologie (Kubernetes).
  • Solide. Omdat ons team van ervaren architecten, ontwikkelaars en beheerders begrijpt wat u nodig heeft.
  • Eenvoud. Omdat het en kant-en-klare ontwikkelomgeving is, in de gesloten Rijkscloud. Het platform voldoet daarnaast aan allerlei randvoorwaarden waardoor u snel van start kunt. Vandaag aansluiten betekent morgen van start.

Meer weten of direct aanvragen?

Vrijwel alle overheidsorganisaties en organisaties met een publieke taak kunnen gebruik maken van het Standaard Platform.

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met: