Main content

Actueel

Vervanging certificaten Centraal Aansluitpunt

Logius vervangt een aantal certificaten van het Centraal Aansluitpunt omdat de geldigheid verloopt. Onderneem op tijd actie, zodat uw aansluitingen via het Centraal Aansluitpunt goed blijven werken.

Vanaf 30 juli inloggen met EH3 op Digilevering portaal

Vanaf 30 juli a.s. is het alleen nog mogelijk om met eHerkenning betrouwbaarheidsniveau 3 (EH3) in te loggen op het Digilevering portaal van Logius. 

Digipoort vervangt certificaten in juni en juli 2024

Logius vervangt een aantal Digipoort certificaten omdat de geldigheid verloopt. Zorg dat u op tijd actie onderneemt, zodat Digipoort blijft werken zoals bedoeld.

Nieuwe versie API KVK Handelsregister Zoeken beschikbaar

Er is een nieuwe versie beschikbaar van de API KVK Handelsregister Zoeken. De huidige versie is vanaf 29 juli niet meer te gebruiken.

Nieuwe notificatieteksten MijnOverheid vastgesteld

Er zijn nieuwe notificatieteksten voor de Berichtenbox van MijnOverheid vastgesteld.

Certificaatvervanging Berichtenbox/GLOBE-endpoints

Op maandag 26 februari 2024 (preproductie) en op maandag 11 maart 2024 (productie) vervangen wij vanaf 8.00 uur de certificaten van de onderstaande endpoints.

Certificaatvervanging MijnOverheid Berichtenbox Leveranciersportaal

Vanwege het verstrijken van de geldigheidsduur worden de certificaten van MijnOverheid Berichtenbox Leveranciersportaal vervangen op de Preproductie en de Productie.

API Design Rules versie 2 - Publieke Consultatie

Van 6 oktober tot en met 3 november 2023 ligt het voorstel over de modulaire REST API design rules voor ter consultatie.

Digitale ondertekening (V1) uit gefaseerd op BSNk PP Productie / Digitale ondertekening alleen mogelijk met V2

Vanaf 24 oktober 2023 is transformatie alleen mogelijk met de nieuwe digitale ondertekening (v2) op BSNk PP productie. Hierdoor is het niet meer mogelijk om versleutelde gegevens uit te pakken met uw…

DigiD: vervanging SAML-signing-certificaat

Dinsdag 3 oktober na 18.00 uur wordt het PKIoverheid-certificaat voor de SAML-signing vervangen in de preproductie-omgeving van DigiD.

Ouder nieuws

Op zoek naar nieuwsberichten van voor 2019? Ga naar ons webarchief.