Main content

Logius biedt producten, diensten en standaarden die alle overheidsorganisaties gebruiken in hun digitale dienstverlening. Daarom werkt Logius in het hart van de digitale overheid. Diverse interne en externe stakeholders vertellen meer over (het samenwerken met) Logius.

Verhalen van mensen en organisaties die onze diensten gebruiken

Harry en Jeanne bellen de klantenservice

Berichten ontvangen via MijnOverheid of inloggen met DigiD doen Harry en Jeanne (73 en 70 jaar) nog dagelijks. Maar de Berichtenbox app installeren lukte niet. Een telefoontje met de klantenservice van Logius hielp hen snel op weg.

Ron digitaliseer zorginformatie

De juiste zorg op de juiste plek, vereist ook de juiste informatie op het juiste moment op de juiste plek. En dat vergt digitalisering. Daarom neemt Ron deel aan de Programmeringsraad van Logius.

Bart werkt aan internationale toegankelijkheid

Een computer en een smartphone zijn de ogen van Bart blind sinds zijn geboorte. Daarom is digitale toegankelijkheid zijn missie. “Het is belangrijk dit internationaal te bespreken en regels op elkaar af te stemmen.”

Samen plannen maken

Ontwikkelaars van DigiD, DigiD Machtigen en MijnOverheid hebben periodiek een gezamenlijke planningsessie met hun opdrachtgevers en stakeholders. Het resultaat: betere samenwerking en een transparante planning.

Sanne en Peter lossen crises op

Als calamiteitenmanager bij Logius kan Peter zomaar 's nachts uit zijn bed gebeld worden. “Incidenten uitsluiten is onmogelijk. Maar de calamiteitenorganisatie van Logius kan wel de gevolgen beperken.”