Main content

Steeds meer ontwikkelaars vinden hun weg naar het Standaard Platform. Zij kiezen ervoor om flexibel te werken, met herbruikbare componenten en schaalbare capaciteit. Ze kiezen voor kant-en-klare werkomgevingen, zodat ze snel kunnen inspelen op vraagstukken uit de samenleving. En ze kiezen voor collega's die actief meedenken en meewerken. Benieuwd waaraan? Op deze pagina ziet u een greep uit de vele websites en applicaties die draaien op het Standaard Platform.

Ministerie OCW

Leeroverzicht

Werk je en wil je meer kennis over je vak of beroep? Of zoek je werk en wil je eerst een opleiding doen? Op deze website vind je informatie over opleidingen en manieren om die te betalen. De informatie op de website wordt automatisch overgenomen vanuit verschillende landelijke systemen. Bekijk Leeroverzicht.

Rijkswaterstaat Leefomgeving

Gemeenschappelijke inspectieruimte

Via de gemeenschappelijke inspectieruimte (GIR) werken verschillende teams en experts samen aan inspecties. GIR 2.0 draait op het Standaard Platform, waardoor de applicatie wendbaarder is. Als de methodiek van inspecteurs verandert, verandert de applicatie mee. Bekijk de gemeenschappelijk inspectieruimte.

Bekijk de dienstcatalogus

Of u nou gemakkelijk uw netwerkverkeer wilt beheren of waarschuwingen (alerts) wilt instellen voor een doorlopende meting, het Standaard Platform biedt u de ontwikkelomgevingen hiervoor aan.