Main content

Digipoort gebruikt PKIoverheid-certificaten voor het ondertekenen en beveiligen van communicatie. Het certificaat dgp2.procesinfrastructuur.nl wordt binnenkort op de productieomgeving vervangen, omdat de geldigheidstermijn van het huidige certificaat verloopt. Eerder werd al het certificaat op de preproductieomgeving vervangen.

Planning

Deze wijziging zal plaatsvinden op dinsdag 24 mei 2022 tijdens een extra onderhoudswindow vanaf 18:00 uur.

Wat moet u doen?

U moet zelf actie ondernemen als uw software het nieuwe eindcertificaat niet automatisch vertrouwt. Uw software zal in dat geval moeten worden aangepast, zodat het nieuwe eindcertificaat wordt vertrouwd. Neemt u bij vragen over deze aanpassing aan uw software contact op met uw softwareleverancier.

Het betreft dit endpoint van Digipoort: dgp2.procesinfrastructuur.nl

Dit endpoint wordt onder andere gebruikt voor het aanleveren van berichten aan Digipoort en het afleveren van bestellingen aan leveranciers  door Digipoort via het WUS koppelvlak.

Certificaat

Het nieuwe certificaat wordt zo snel mogelijk op deze website geplaatst.

Blijf op de hoogte

U kunt de berichten rondom deze wijziging op deze website volgen. U kunt ook de Logius-app downloaden, dan ontvangt u een bericht bij onderhoud of storingen. Serviceberichten bij onze diensten worden verstuurd naar de contactpersoon die bij ons geregistreerd staat.

Gerelateerde dienst(en)