Main content

Als IT-architect kun je bij Logius vele kanten op. Bouw bijvoorbeeld in een van onze release trains mee aan de architectuur, rondom DigiD en machtigingen of gegevensuitwisseling. Bepaal als system architect de koers in een van onze ontwikkeltreinen. Of word enterprise architect, waarbij je de organisatiebrede architectuurprincipes verder ontwikkelt en uitdraagt. Voor welke functie je ook kiest: je draagt bij aan producten en diensten die bijna iedereen in Nederland nodig heeft. Daarbij zorg jij voor een optimale digitale gebruikerservaring.

Ook werken bij Logius?

Waarom is de baan van architect bij Logius iets voor jou?

Drie voordelen op een rij:

  1. We hebben oog voor jou. We vinden het belangrijk dat jij je werk met plezier doet. Daarbij horen onder meer flexibele werktijden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een opleiding te volgen. Of door eens te wisselen van functie. 
  2. Een fijne werkomgeving. Laagdrempelig en informeel: het zijn de woorden die collega’s gebruiken om de werksfeer bij ons te beschrijven. Ook wisselen we graag kennis met elkaar uit, bijvoorbeeld via ons Architectencafé.
  3. Innovatie staat voorop. Van de realisatie van een nieuw ecosysteem waarmee we als organisatie nóg wendbaarder worden tot de toepassing van nieuwe technologieën: we blijven verbeteren en vernieuwen bij Logius. Je komt terecht in een échte ontwikkelorganisatie.

Meer weten?

Architect Frank van Es beantwoordt graag jouw vragen! Neem contact met hem op via frank.van.es@logius.nl.

Het mooie aan werken bij Logius, is dat er op architectuurgebied heel veel mogelijk is. Wil je graag de hele dag met techniek bezig zijn, dan kan dat. Maar ook op andere gebieden kun je een bijdrage leveren. Denk aan het adviseren over gebruikersprocessen of digitale veiligheid.