Main content

Logius helpt de overheid, bedrijven en individuele inwoners om snel, eenvoudig en veilig met elkaar te communiceren. Daarvoor is het belangrijk dat onze eigen financiële processen op rolletjes blijven lopen. Als controller help jij onze organisatie hierbij. Jij zorgt dat we in control zijn én blijven. En dat we de juiste financiële keuzes maken. Bijvoorbeeld in de functie van businesscontroller, waarbij je als strategische sparringpartner verbonden bent aan een of meerdere directies. Of als concerncontroller, waarbij je als schakel fungeert tussen concerncontrol en de financiële administratie.

Ook werken bij Logius?

Waarom is de baan van controller bij Logius iets voor jou?

Drie voordelen op een rij:

  • Innovatie staat voorop. Verbeteren en vernieuwen: daar staan we voor bij Logius. Jouw inbreng hierin telt; bij ons krijg je de ruimte om jouw kennis, ervaring en ideeën te delen.
  • Er is oog voor jou. We vinden het belangrijk dat jij je werk met plezier doet. Daarbij horen onder meer flexibele werktijden en de ruimte om jezelf te ontwikkelen.
  • Prettige werkomgeving. Een gezonde dosis durf en initiatief, een fijne samenwerking, en de drive om resultaten te boeken en continu te blijven verbeteren: dat is wat Logius kenmerkt.

 

Vragen?

Heb je vragen over een van onze functies? Of wil je meer weten over werken bij Logius? Neem gerust contact op met onze recruiters via recruitment@logius.nl