Main content

Judith van de Erve vertelt over haar werk bij Logius als Business consultant.

*muziek klinkt*
Tekst in beeld verschijnt: Werken bij Logius is werken voor Nederland
Aan het woord is Judith van de Erve, Business consultant

Ik vind werken voor nederland het allerleukst omdat het betekenisvol werk is. Je merkt in je omgeving al wat het doet. Als ik zelf mijn aangifte wil gaan doen en ik kan heel makkelijk met DigiD inloggen ... dan ben ik trots dat wij dat als Logius hebben. Dat we dat voor elkaar gebokst hebben.

Ik werkte in het bedrijsleven maar ik dacht: Waar doe ik het voor? Ik miste echt die maatschappelijke betrokkenheid en dat vond ik wel bij Logius. We staan voor elkaar klaar. Het is heel opvallend, we hebben een gezamenlijk doel, merk ik heel vaak. En daardoor is die samenwerking zo goed. De mensen zijn loyaal aan elkaar. Ja. Als Logius werken we samen met onze klanten. Denk daarbij een een UWV, Belastingdienst, Kamer van Koophandel... De Nederlandse bank, maar ook gemeentes. Mijn rol is de vraag ophalen bij onze klanten... en vervolgens breng ik dat onze eigen Logius organisatie in. En dat doe ik door te praten met de technische teams. En die verzinnen dan dé oplossing.

Wat ik het allerleukst vind, wanneer ik een leuke werkdag heb, als ik met ze samen het vraagstuk wat ze hebben, bespreek en doorspreek en merk, hier hebben we als Logius een oplossing voor, Ja, vind ik geweldig. Dat is heel erg leuk on te doen, ja.

*tekst verschijnt*
Samen werken we aan een digitale overheid voor iedereen
Kijk op logius.nl

Ook werken bij Logius?