Onderhoud

Hier vindt u informatie over onderhoud aan onze diensten inclusief de onderhouds- en releasekalenders.

Actueel onderhoud

MijnOverheid: onderhoud woensdag 26 april

Als gevolg van gepland onderhoud is MijnOverheid op woensdag 26 april van 00:00 uur tot 06:00 uur mogelijk kort niet beschikbaar. Gebruikers worden hierover ge├»nformeerd via de website van MijnOverheid.  Het is wel mogelijk om berichten aan...Lees meer

Digipoort: onderhoud woensdag 19 april

Door onderhoud op: Digipoort Financieel (WUS en FTP): SBR Belastingdienst, Belastingdienst en DNB (exclusief machtigingen en mededelingen)Digipoort Sociaal & Financieel (WUS): UWV, DigiInkoop, eFactureren en SBR KvK/CBS; is Digipoort...Lees meer

DigiD: update nieuwe betrouwbaarheidsniveaus DigiD

Wij ontwikkelen op dit moment DigiD inlogmiddelen die meer zekerheid geven over de identiteit van de persoon die inlogt. Deze inlogmiddelen zijn van de eIDAS niveaus Substantieel en Hoog. Alle afnemers van DigiD moeten op deze nieuwe niveaus...Lees meer