Onderhoud

Hier vindt u informatie over onderhoud aan onze diensten inclusief de onderhouds- en releasekalenders.

Actueel onderhoud

Digilevering: onderhoud donderdag 13 april

Als gevolg van onderhoud is Digilevering op donderdag 13 april van 18.00 tot 0.00 uur niet beschikbaar.Lees meer

MijnOverheid: onderhoud preproductie Berichtenbox donderdag 30 maart t/m/ vrijdag 31 maart

Als gevolg van gepland onderhoud is het vanaf donderdag 30 maart 17:00 uur tot vrijdag 31 maart 17:00 uur niet mogelijk om berichten aan te bieden voor de Berichtenbox op preproductie. De overige functies van MijnOverheid blijven wel...Lees meer

Digipoort (WUS, FTP): Gepland onderhoud maandag 27 maart

Vanwege extra gepland onderhoud (onderhoudskalender) aan de productieomgeving van Digipoort (WUS, FTP) is deze gedeeltelijk niet beschikbaar op maandag 27 maart van 18.00 uur tot 00.00 uur. Digipoort ontvangt en verwerkt tijdens het...Lees meer

MijnOverheid: annulering onderhoud dinsdag 28 maart

Het onderhoud voor MijnOverheid op dinsdag 28 maart van 18:00 uur tot 21:00 uur is geannuleerd en wordt verplaatst naar een nader te bepalen datum.Lees meer

MijnOverheid: onderhoud woensdag 22 maart

Als gevolg van gepland onderhoud is MijnOverheid op woensdag 22 maart van 00:00 tot 06:00 uur mogelijk kort niet beschikbaar. Gebruikers worden hierover ge├»nformeerd via de website van MijnOverheid.  Het is wel mogelijk om berichten aan...Lees meer

DigiD: update nieuwe betrouwbaarheidsniveaus DigiD

Wij ontwikkelen op dit moment DigiD inlogmiddelen die meer zekerheid geven over de identiteit van de persoon die inlogt. Deze inlogmiddelen zijn van de eIDAS niveaus Substantieel en Hoog. Alle afnemers van DigiD moeten op deze nieuwe niveaus...Lees meer