Onderhoud

Hier vindt u informatie over onderhoud aan onze diensten inclusief de onderhouds- en releasekalenders.

Actueel onderhoud

Digipoort: onderhoud donderdag 27 juli

Door onderhoud op donderdag 27 juli is de onderstaande berichtstroom niet beschikbaar van 18:00 uur tot 00:00 uur     • SBR Belastingdienst (WUS), machtigingen en mededelingenDigipoort ontvangt en verwerkt tijdens het...Lees meer

DigiD: extra onderhoud vrijdag 21 juli

Vrijdag 21 juli van 0.00 – 02.00 uur is extra onderhoud voor DigiD ingepland. DigiD is tijdens dit onderhoudsvenster naar verwachting gewoon beschikbaar.Lees meer

MijnOverheid: onderhoud woensdag 26 juli

Als gevolg van gepland onderhoud is MijnOverheid op woensdag 26 juli van 00:00 tot 06:00 uur mogelijk kort niet beschikbaar. Gebruikers worden hierover geïnformeerd via de website van MijnOverheid.  Het is wel mogelijk om berichten aan...Lees meer

DigiD: Inloggen met de DigiD app binnenkort overal mogelijk

Vanaf maandag 17 juli is het mogelijk bij alle organisaties die gebruikmaken van DigiD in te loggen met de DigiD app. Afgelopen maanden heeft Logius met succes de DigiD app geïntroduceerd. Gebruikers konden met de app inloggen bij de...Lees meer

DigiD: testfaciliteit betrouwbaarheidsniveaus beschikbaar

Op 12 juni hebben wij u geïnformeerd dat u vanaf maandag 26 juni gebruik kunt maken van de testfaciliteit betrouwbaarheidsniveaus op de preproductieomgeving. Met de testfaciliteit kunt u testen of uw aansluiting geschikt is voor alle...Lees meer

Digilevering: vooraankondiging vervanging CPA’s

Digilevering maakt voor het berichtenverkeer gebruik van certificaten en bijbehorende CPA’s. Deze certificaten en CPA’s verlopen op 28 juli van dit jaar. Zonder een geldig CPA is berichtenverkeer tussen uw organisatie en Digilevering niet mogelijk....Lees meer

DigiD: update nieuwe betrouwbaarheidsniveaus DigiD

Wij ontwikkelen op dit moment DigiD inlogmiddelen die meer zekerheid geven over de identiteit van de persoon die inlogt. Deze inlogmiddelen zijn van de eIDAS niveaus Substantieel en Hoog. Alle afnemers van DigiD moeten op deze nieuwe niveaus...Lees meer