Main content

Wilt u gebruik maken van het Standaard Platform? Heeft u vragen die niet op onze website beantwoord worden? Of wilt u gewoon eens met ons in gesprek? Voor al deze en andere vragen kunt u contact met ons opnemen.

Adviesgesprek

Voordat u het Standaard Platform gaat gebruiken plannen we een adviesgesprek in. Samen met een van onze architecten en een business consultant kunt u uw situatie bespreken. U krijgt dan direct een goed inzicht in de mogelijkheden die het Standaard Platform en het team erachter u kunnen bieden. Naar aanleiding van dit gesprek kunt u een offerte op maat aanvragen.

Toegang tot de klantomgeving

Zodra u akkoord gaat ontvangt u van ons een aanvraagformulier voor de klantomgeving. Daarin geeft u uw organisatie-informatie op, de contactgegevens voor uw gebruikersaccounts en eventuele services die u wilt afnemen, zoals extra ondersteuning of een Hackaton met een groep Standaard Platform-specialisten.

Contact opnemen

Wilt u een adviesgesprek aanvragen? Of wilt u contact opnemen voor een vraag of opmerking? Gebruik hiervoor het algemene contactformulier van Logius. Als u in het keuzemenu aangeeft dat u 'Informatie over diensten van Logius' wilt ontvangen in combinatie met het 'Standaard Platform', dan wordt u in contact gebracht met ons team.