Main content

Komt u langs bij Logius? Dan moet u zich identificeren bij binnenkomst. Neem daarom een geldig legitimatiebewijs mee.

Ons bezoekadres is

Wilhelmina van Pruisenweg 52

2595 AN Den Haag

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is het pand uitstekend te bereiken. Het pand ligt links van het NS-station Laan van Nieuw Oost IndiĆ« (NOI). Het is te bereiken via rechtstreekse verbindingen van en naar Den Haag CS, Zoetermeer, Amsterdam CS en Rotterdam CS, van en naar Utrecht CS reist u via Den Haag CS.

  • Bus: 45, 46, Qliner 380, Qliner 382, Qliner 381, Qliner 383: uitstaphalte Haagse Poort
  • Metro E: uitstaphalte Station Laan van NOI
  • Randstadrail 3 en 4: uitstaphalte Station Laan van NOI

Auto

  • Vanuit Rotterdam: A13 - A4 - A12
  • Vanuit Amsterdam: A4
  • Vanuit Utrecht: A12

Als u Den Haag binnenkomt via de A12 (Utrechtsebaan), neemt u de afslag Bezuidenhout/Mariahoeve (afrit 3). Na 393 m bij afslag 3 Bezuidenhout (3) rechts afslaan naar de Schenkkade. Op de Schenkkade bij het tweede verkeerslicht rechtsaf slaan, in de bocht naar links gaat u rechtsaf en dan ziet u aan uw rechterhand het Beatrixpark 52. Aan de linkerhand vindt u dan vervolgens de ingang van de parkeergarage.

Vanuit Amsterdam/Leiden via A44/N44: ANWB borden Den Haag aanhouden. In Den Haag (Willem Witseplein) linksaf richting Voorburg/Leidschendam volgen. Op de Laan van Nieuw Oost-Indiƫ vindt u voor de spoorbrug aan uw rechterhand het Beatrixpark 52.

Parkeren

Wilt u met de auto komen? Reserveer dan een parkeerplek via uw contactpersoon. Het aantal parkeerplaatsen is beperkt en de gebouwen liggen in een 'betaald parkeren'-zone. Het is daarom aan te raden bij een bezoek aan Logius gebruik te maken van het openbaar vervoer.

De ingang van de parkeergarage onder het Beatrixpark bevindt zich aan de spoorzijde van het gebouw.