Main content

De Logius-app is technisch flink verbeterd en gebruiksvriendelijker gemaakt. Ook heeft hij enkele nieuwe functies. U kunt bijvoorbeeld voortaan berichten laten doorsturen naar uw e-mail. Ook is de opmaak van de berichten nu veel overzichtelijker.

Via de Logius-app ontvangt u berichten als er onderhoud of een storing is bij diensten van Logius. U kunt zelf kiezen over welke diensten u berichten krijgt.

Updaten

Heeft u de Logius-app al op uw telefoon geïnstalleerd, dan krijgt u vanzelf de nieuwe versie. Wanneer dit gebeurt is afhankelijk van uw apparaat, het platform en uw instellingen. Open de app en selecteer de diensten die u interesseren. Als u de berichten ook per mail wilt ontvangen, dan kunt u uw e-mailadres invullen.

Heeft u de Logius-app nog niet? Dan kunt u hem downloaden via de Apple App Store en de Google Playstore.

Nieuw in de Logius-app

De vernieuwde app heeft een aantal extra mogelijkheden. U kunt voortaan berichten laten doorsturen naar uw e-mailadres, daarnaast heeft de app een archief waar berichten tijdelijk worden bewaard. Ook is de app technisch flink verbeterd. De opmaak van de berichten is veel overzichtelijker gemaakt. En de redactie kan nu teksten aanpassen nadat ze zijn gepubliceerd, dat kon in de oude app niet.

Archief

De Logius-app heeft voortaan een archief, hier blijven berichten tijdelijk bewaard. Nu zal dat nog maar kort zijn omdat de Logius-website nog geen archief heeft. Zodra dat archief ook klaar is, zullen oude onderhoudsberichten en berichten van opgeloste storingen zo’n twee maanden in het archief blijven staan.

Achtergronden via de website

Soms is het nodig om achtergronden en uitleg bij onderhoud of een storing te geven. In zo’n geval maken we een nieuwsbericht aan op de Logius-website. In het bericht in de app staat een link naar deze webpagina.

Volgend jaar berichten alleen nog via de Logius-app

Omdat berichten voortaan kunnen worden doorgestuurd naar een e-mailadres, zal Logius vanaf begin volgend jaar storingen en onderhoud alleen nog melden via de Logius-app en de Logius-website. We versturen dan geen handmatige e-mails meer. De ingangsdatum voor deze wijziging is nog niet bekend. We zullen hier nog uitgebreider over communiceren.