Main content

Op 5 oktober 2023 vond de Logius Roadshow plaats in Amare in Den Haag. Op deze informatieve en interactieve dag maakten de deelnemers kennis met onze diensten. Ook kregen zij een voorproefje van wat ze in de nabije toekomst van Logius kunnen verwachten. Daarbij was er speciale aandacht voor de nieuwe wetgeving.

Samen met de deelnemers

In de coronajaren werd de roadshow online uitgezonden vanuit een studio. Deze roadshow was voor het eerst sinds corona weer fysiek. Om van de Roadshow een waardevolle ervaring te maken voor al onze deelnemers, nodigden we een breed scala aan afnemers uit. Hierbij zaten belangrijke overheidsinstanties zoals de Belastingdienst, Defensie, vertegenwoordigers van verschillende Nederlandse gemeenten en uiteraard ook het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Samen dachten we na over de toekomst van de digitale dienstverlening en hoe Logius daar een rol in kan spelen.

Programma met interessante sprekers

Het programma bestond uit een algemene opening met informatieve sessies en interessante sprekers. Presentatrice Martine Hauwert was de dagvoorzitter en praatte alles aan elkaar. Daarna hadden de deelnemers de keuze uit acht deelsessies, die verdeeld waren over drie tijdsblokken. Denk daarbij aan fraude, het federatief datastelsel, veilig inloggen met DigiD en de digitale transformatie.

Bekijk het sfeerverslag van de Logius Roadshow 2023

Blijf op de hoogte


Wilt u per e-mail op de hoogte gehouden worden over toekomstige roadshows en andere evenementen? Meld u dan aan voor 'uitnodigingen voor evenementen' via onderstaande knop.