Main content

Gebruikers van het leveranciersportaal van de MijnOverheid Berichtenbox ontvangen medio september 2022 een nieuw wachtwoord voor het portaal. Dit geldt zowel voor de preproductieomgeving als voor de productieomgeving. Dit is nodig omdat na een database-migratie alle oude wachtwoorden voor het leveranciersportaal komen te vervallen.

Het leveranciersportaal is het beheerportaal voor gebruikers die zich bezighouden met het beheer van de berichtenstromen naar de Berichtenbox.

Dit bericht is aangepast op 22 september, toen is de planning toegevoegd.

Nieuw wachtwoord via sms

De nieuwe wachtwoorden worden door onze leverancier Visma per sms naar alle geregistreerde gebruikers gestuurd. Logius heeft deze gebruikers per e-mail gevraagd welk mobiel nummer we daarvoor kunnen gebruiken.

Planning preproductie

Op dinsdag 27 september 2022 worden de wachtwoorden voor de preproductieomgeving vervangen. U krijgt op het opgegeven mobiele telefoonnummer een sms met daarin een wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen op de preproductieomgeving van het Leveranciersportaal.Let op! Op dinsdag 27 september 2022 is het inloggen op het Leveranciersportaal van 07.45 uur tot 11.00 uur niet mogelijk vanwege de migratie. Na ontvangst van de sms kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord.

Heeft u geen account op de preproductie, dan ontvangt u dus geen sms.

Planning productie

Op dinsdag 11 oktober 2022 worden de wachtwoorden voor de productieomgeving vervangen. U krijgt op het opgegeven mobiele telefoonnummer een sms met daarin een wachtwoord. Hiermee kunt u inloggen op de productieomgeving van het LeveranciersportaalLet op! Op dinsdag 11 oktober 2022 is het inloggen op het Leveranciersportaal van 07.45 uur tot 11.00 uur niet mogelijk vanwege de migratie. Na ontvangst van de sms kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord. Na ontvangst van de sms kunt u inloggen met uw nieuwe wachtwoord.

Geen toegang meer?

Heeft u vanaf medio september 2022 geen toegang meer, omdat u geen nieuw wachtwoord heeft ontvangen? Dan moet u via het Wijzigingsformulier MijnOverheid Berichtenbox een nieuw wachtwoord aanvragen. Hou er rekening mee dat het resetten van het wachtwoord enkele dagen kan duren.

Vragen

Heeft u vragen hierover? Of bent u gebruiker van het leveranciersportaal en heeft u geen mail ontvangen? Neem dan contact op met KetenbeheerMO@logius.nl.

Gerelateerde dienst(en)