Main content

Gebruikers van de MijnGegevens app van MijnOverheid zijn erg tevreden over de applicatie, blijkt uit de score in de app stores. De app wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren en bevat meer nuttige gegevens dan ze in eerste instantie hadden verwacht.

De MijnGegevens app is vanaf begin april beschikbaar en is sinds de lancering al meer dan 100.000 keer geïnstalleerd.

Alle persoonlijke gegevens handig in 1 app

De MijnGegevens app biedt mensen de mogelijkheid om persoonlijke gegevens die de overheid heeft geregistreerd snel in te zien. Bijvoorbeeld inkomensgegevens of wanneer de volgende APK is. Belangrijke data, zoals de verloopdatum van een paspoort, kunnen direct aan de agenda toegevoegd worden.

Regie op Gegevens

Het kabinet wil Nederlanders meer regie en inzicht geven op het gebruik van hun gegevens bij de overheid. Met de MijnGegevens app zet het kabinet een belangrijke stap. De MijnGegevens app geeft eenvoudig inzicht welke gegevens door de overheid zijn geregistreerd en iemand ziet direct in de app waar ze moeten zijn als er als er iets niet klopt.

Logius en MijnOverheid

Op MijnOverheid hebben mensen overzichtelijk, veilig en gemakkelijk toegang tot de overheid. In opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties is Logius verantwoordelijk voor het beheer van MijnOverheid. Daarbij zorgt Logius voor de beschikbaarheid, juiste werking, toegankelijkheid en beveiliging van MijnOverheid.

Download

U kunt de MijnGegevens app downloaden in de Apple App Store en Google Playstore via onderstaande links.

App Store  Google Play

Gerelateerde dienst(en)