Main content

Beste Overheidsorganisatie van het jaar 2019

Update:

30 september 2019

Afgelopen vrijdag stond Logius in de halve finale van de verkiezing voor Beste Overheidsorganisatie van het Jaar. Het was een spannend moment toen we als allereerste team voor de jury stonden en moesten pitchen.

Helaas heeft Logius het niet gehaald tot de finale, maar we zijn erg blij en trots dat we zo ver gekomen zijn. De nominatie is voor ons een bevestiging en een compliment voor het werk dat we doen, waarbij we waarde leveren voor burgers en bedrijven. Wat voelden we een teamspirit afgelopen vrijdag!

We wensen ProRail, de Gemeente Tilburg en het Centraal Justitieel Incassobureau (CJIB) veel succes in de finale!

Team dat Logius representeerde tijdens de pitch

Update:

12 september 2019

Wat leuk om te kunnen melden dat Logius door de jury op de shortlist geplaatst is als één van de tien genomineerde organisaties voor de award Overheidsorganisatie van het Jaar 2019!

Begin dit jaar heeft Logius haar werkwijze en de organisatiestructuur gewijzigd en we zien deze nominatie als aanmoediging en erkenning dat dit voor ons de juiste manier is om te blijven werken aan een Digitale Overheid die werkt voor iedereen.

Op 27 september mogen we tijdens de Dragon’s Den ronde ons verhaal pitchen aan de jury en krijgen we te horen of we doorgaan naar de laatste drie genomineerde organisaties. Wordt vervolgd!

 


22 augustus 2019

Logius is trots op haar kandidatuur voor Overheidsorganisatie van het Jaar! In onze nominatie staat onze nieuwe manier van werken centraal: wendbaar en flexibel zodat we beter inspelen op wensen vanuit de maatschappij. Wat medewerkers bij Logius kenmerkt is dat ze met veel plezier en passie willen zorgen voor een digitale overheid die werkt voor iedereen.

Medio september weten we meer!

De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Vereniging voor Overheidsmanagement. Medio september wordt bekend of Logius op de shortlist komt van de laatste tien kandidaten. Meer lezen over de verkiezing? Kijk op www.overheidsawards.nl.