Main content

Monique Kromhout

Digitale vaardigheden, de sleutel tot een wereld aan mogelijkheden

Als je weinig ervaring hebt met computers, is hulp welkom bij het aanvragen en gebruiken van DigiD. Monique Kromhout werkt bij de bibliotheek in Katwijk. Sinds 2016 is zij een van de cursusleiders die mensen op weg helpen.

Hoe werd de Berichtenbox-app toegankelijk?

Makkelijk is anders, wijst de praktijk uit. Hoe lukte het voor de Berichtenbox app van MijnOverheid om op iOS 100% te voldoen? Lees het interview met Jarst Faber en Kristian Mul.

'Bij Logius kun je altijd blijven leren en je ontwikkelen'

Conny was vanaf het begin betrokken bij de Logius Academie. Ze krijgt energie van het organiseren en nadenken over wat de organisatie nodig heeft, op het gebied van leren en ontwikkelen.

Door Diginetwerk verbonden

'Het moet zo eenvoudig, veilig, eenduidig, uniform en betrouwbaar mogelijk zijn. En natuurlijk een verantwoorde besteding zijn van ons gemeenschapsgeld.'

Betrouwbaar en begrijpelijk hoeven elkaar niet te bijten

Ze zijn het vanuit hun rollen lang niet altijd eens. Toch willen jurist Elske Derks, chief information security officer Theo van Diepen en product owner Mike Nicolaes van Logius hetzelfde: veiligheid én gemak voor de eindgebruiker.

Écht contact op Valentijnsdag

Het voelt een beetje alsof we aan het speeddaten zijn; soms stappen er mensen bij ons aan tafel en andere keren schuiven wij bij hen aan. De korte gesprekjes die we hebben worden echt gewaardeerd. Ook door Margriet, die haar lunch opzij schuift en ons bij haar aan tafel uitnodigt.