MijnOverheid Berichtenbox: training en webinars

Logius en VNG Realisatie organiseren trainingen en webinars over de MijnOverheid Berichtenbox. De training biedt inzicht in de mogelijkheden, afwegingen en valkuilen tijdens de aansluiting op de Berichtenbox. De training richt zich op zowel de technisch operationele kant van de Berichtenbox als op de diverse aspecten van implementatie en het gebruik in de organisatie. Logius brengt er de praktijkervaring van inmiddels vele verschillende aansluittrajecten in. Tijdens de webinars staan er telkens verschillende functionaliteiten, implementatiestappen en inrichtingsvraagstukken van de Berichtenbox centraal.

Doelgroep

Logius organiseert de training en webinars voor projectleiders, adviseurs, informatiemanagers, coördinatoren, uitvoerders en externe consultants die hun expertise willen uitbreiden op het gebied van de Berichtenbox. Om de eigen organisatie of klanten nog beter te bedienen.

Data

DatumTraining/webinarLocatie
16 novemberTrainingUtrecht

Kosten

De training en webinars zijn gratis. De gemaakte uren en onkosten komen voor uw eigen rekening. Wanneer u echter onaangekondigd afwezig bent bij een training, brengen wij wel deelnamekosten in rekening.

Inschrijven

Training

U kunt zich inschrijven via het inschrijfformulier.

Webinars

Inschrijven voor een webinar kan via VNG Realisatie. Meer informatie over een webinar MijnOverheid? Stuur dan een e-mail.