Belastingdienst (excl. SBR)

DoelgroepOverheid (uitvragende partij)BerichtensoortKoppelvlak
BedrijvenBelastingdienstTeruggaveverzoek EU-BTWFTP
Financiƫle instellingen (banken en verzekeraars, pensioenfondsen)Belastingdienst
  • Bank- en beleggingsproducten
  • Eigenwoning- en lijfrentesparen
  • Verzekeringsproducten
  • Pensioenproducten
FTP

Koppelvlakken

Digipoort gebruikt voor deze berichtstromen de koppelvlakstandaard Digipoort Bestandsuitwisseling FTP om berichtuitwisseling tussen bedrijven/financiƫle instellingen en uitvragende overheidspartijen mogelijk te maken.

Lees meer over het FTP koppelvlak.

Hoe sluit u aan?

Om aan te sluiten op Digipoort koppelvlak bestandsuitwisseling FTP heeft u een account nodig en moet u meerdere aansluitstappen doorlopen.

Lees meer over de aansluitstappen en een account aanvragen.